Bratislava

Posted in Izdvajamo, Nova Godina

NOVA GODINA! BRATISLAVA – BEČ – GRAC

Bratislava
Prijave u toku!
Polazak: 30.12.2019.
popust 50 KM za prijave do 01.10.2019.
CIJENA: 349 KM
 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN... 30.12.2019. / PONEDELJAK / BANJA LUKA
Polazak sa Stare autobuske stanice u 22:00h. Ugodna noćna vožnja prema Bratislavi sa usputnim pauzama radi odmora.

2. DAN... 31.12.2019. / UTORAK / BRATISLAVA
U  jutarnjim časovima dolazak u Bratislavu. Razgledanje grada u pratnji vodiča: katedrala Sv. Martina, franjevačka crkva, gradske palate, Stari grad iz XV vijeka, vrata Sv. Mihovila, slovačko narodno pozorište. Slobodno vrijeme u centru grada I uživanje u novogodišnjem ugođaju. Smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za odmor i pripremu za novogodišnje slavlje. U večernjim časovima odlazak do centra grada javinim prevozom i doček Nove godine na otvorenom. Povratak u hotel našim autobusom. Noćenje.

3. DAN... 01.01.2020. / SRIJEDA / BEČ
Kasni doručak. Fakultativni izlet u Beč koji je udaljen 80 km (min. za izvođenje izleta je 20 putnika). Panoramsko razgledanje grada autobusom tj. vožnja po Ulici  Ring  sa njezinim znamenitim  palatama Državne opere, zimski dvorac Hofburg, Parlament, Gradska kuća, Univerzitet, Zavjetna crkva, Berza,  Zgrada vlade,  Muzej i Akademija primjenjenih umjetnosti,  Karlov  trg sa crkvom Sv. Karla. Nastavak pješačkog razgledanje centra grada: zgrada zimskog dvorca Hofburg, Mihaleski trg sa rimskim ostacima grada, Trg Graben, Trg Sv. Stefana sa katedralom i najpoznatija pješačke gradske ulica Kertnerštrase. Slobodno vrijeme i uživanje u novogodišnjem ugođaju Beča. Povratak u Bratislavu u večernjim časovima. Noćenje
Putnici koji ne idu na izlet u Beč, imaju slobodan dan za individualne aktivnosti u Bratislavi.

4. DAN... 02.01.2020. / ČETVRTAK / GRAC - BANJA LUKA
Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Gracu.
Organizovana šetnja centrom grada: Gradska kuća, Opera, Kulturni centar moderne umjetnosti – zgrada izgrađena u stilu velikog staklenog cepelina. Odlazak do stare tvrđave Šlosberg u okviru koje se nalazi i kula sa satom koja predstavlja simbol grada. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i kupovinu u Gracu. Nastavak putovanja za Banjaluku. Dolazak u večernjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3*/4* u Bratislavi
  • usluge vodiča i pratioca grupe
  • prevoz visoko turističkim autobusom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • putničko zdravstveno osiguranje 7 KM
  • fakultativni izlet u Beč 20 EUR
  • ulaznice u lokalitete i individualne troškove
  • doplata za 1/1 sobu 120 KM

NAPOMENA: Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja aranžmana.
Redoslijed obilazaka je podložan promjeni u zavisnosti od situacije na licu mjesta.