Gardaland

Posted in Proljeće

VENECIJA – LAGO DI GARDA – VERONA – MIRAMARE

Gardaland
Prijave u toku!
Polazak 1: 27.04.2018.
CIJENA: 319 KM

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN ... BANJA LUKA        
Polazak autobusa iz Banjaluke u 23:00h.  Noćna vožnja u tranzitu kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju  sa usputnim pauzama radi odmora.

2. DAN ... VENECIJA    
U jutarnjim časovima dolazak do pristaništa za Veneciju. Vožnja vaporetom do Venecije. Obilazak znamenitosti Venecije sa vodičem: Most uzdaha, Duždeva palata, Trg Sv. Marka, bazilika Sv. Marka, Kanal Grande, Ponte Rialto… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima odlazak do hotela u okolini Verone. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3. DAN ... GARDALAND                
Doručak. Fakultativni odlazak do čuvenog zabavnog parka Gardaland. Cjelodnevni boravak u parku i uživanje u atrakcijama i predstavama. Gardaland je jedan od najpopularnijih zabavnih parkova u Evropi, smješten u mjestu Castelnuovo del Garda, nedaleko od jezera Garda.
Zabava u parku dijeli se na tri cjeline: kraljevstvo fantazije sa atrakcijama za najmlađu djecu; energetske atrakcije za podizanje adrenalina; pustolovne atrakcije koje adrenalinskim načinom predočavaju različite dijelove svijeta.
Na povratku iz Gardalanda, obilazak mjesta Sirmione, jednog od najljepših mjesta na jezeru Garda. Slobodno vrijeme za šetnju. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN … VERONA - BANJA LUKA
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Veronu. Razgledanja grada: Arena, Via Mazzini, Julijina kuća, Piazza delle Erbe, Piazza Bra, grobnice porodice Scaligheri, Castelvecchio... Kraće slobodno vrijeme. Nastavak putovanja.
Usputni obilazak dvorca Miramare koji se nalazi na samoj obali mora u blizini Trsta, a sagrađen je za austrijskog nadvojvodu  Maksimilijana i njegovu suprugu, belgijsku princezu Šarlotu.
Slobodno vrijeme za ulazak u dvorac ili šetnju dvorskim parkovima. Nastavak putovanja prema Banjaluci. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:  

  • 2 noćenja sa doručkom u okolini Verone u  hotelu sa 3*          
  • usluge pratioca grupe                  
  • usluge turističkog vodiča                            
  • organizaciju i realizaciju programa
  • prevoz visoko-turističkim autobusom

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • putničko osiguranje 7 KM
  • fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
  • vožnja vaporetom za Veneciju
  • dolatu za 1/1 sobu 70 KM
  • boravišnu taksu na koja se plaća na recepciji hotela

NAPOMENA: Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja aranžmana.