Vrnjačka Banja

Posted in Izdvajamo

ŽIČA – OPLENAC – LJUBOSTINJA – ADA CIGANLIJA

Vrnjačka Banja
Zagarantovan polazak!
Polazak: 27. jun 2021.
CIJENA: 310 KM

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 27.06.2022. ... BANJA LUKA – VRNJAČKA BANJA
Polazak autobusa sa Stare autobuske u 05:30 H, ispred škole u 06:00 H. Ugodna vožnja sa kraćim usputnim pauzama. Usputna pauza u Čačku. Dolazak u Vrnjačku Banju. Smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2. DAN 28.06.2022. ... VRNJAČKA BANJA – ŽIČA
Doručak. Polazak za manastir Žiču (30 km) koja se nalazi u plodnoj ravnici, na samo 6 km od Kraljeva prema Mataruškoj Banji. Zadužbina je kralja Stefana Prvovjenčanog (1195 – 1223) i jedna je od najvećih svetinja srpskog naroda. U njoj je prvi srpski arhiepiskop Sava krunisao svog starijeg brata kao prvog srpskog kralja (1217) i posvetio episkope novoosnovanih eparhija. U Žiči su krunisana još dva srpska kralja iz dinastije Nemanjića. Usputna posjeta Kraljevu. Povratak u Vrnjačku Banju. Slobodno poslijepodne. Večera. Noćenje.

3. DAN 29.06.2022. ... VRNJAČKA BANJA – MANASTIR LJUBOSTINJA
Doručak. Odlazak do obližnjeg manastira Ljubostinja – ženskog manastira sa kraja XIV vijeka koji je zadužbina kneginje Milice. Povratak u Vrnjačku Banju. Slobodno poslijepodne. Večera. Noćenje.

4. DAN 30.06.2022. ... VRNJAČKA BANJA – BEOGRAD – BANJA LUKA
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Beograd. Odlazak na Adu Ciganliju – rječno ostrvo koje je vještačkim putem pretvoreno u poluostrvo. Danas je to popularna rekreativna i turistička zona tzv. Beogradsko more.
Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja za Banjaluku sa kraćim usputnim pauzama po dogovoru. Dolazak u kasnim večernjim časovima.


ARANŽMAN OBUHVATA:

  • 3 polupansiona u vili Splendor u Vrnjačkoj banji
  • prevoz visoko-turističkim autobusom
  • posjete i obilasci prema programu
  • usluge pratioca grupe
  • organizaciju i realizaciju putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • putničko i zdravstveno osiguranje 7 KM
  • ulaznice za kulturno-istorijske lokalitete
  • individualne troškove
  • doplatu za 1/1 sobu

NAPOMENA: Kalkulacija rađena na bazi 40 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja aranžmana. Redoslijed obilazaka je podložan promjeni u zavisnosti od situacije na licu mjesta.

Unis//Tours Putovanja iz Banjaluke